Over Projectburo Rijnland

Projectburo Rijnland bv is sinds 1997 actief in de zakelijke dienstverlening. Het buro is gevestigd aan de Wilhelminastraat 39 te Bodegraven. Met een hecht team medewerkers werken wij vanuit deze locatie aan diverse projecten in zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Onze werkzaamheden omvatten een breed scala aan activiteiten op het gebied van bouwvoorbereiding en begeleiding van projecten. De omvang van deze projecten is bij ons niet relevant. Juist omdat wij verschillende disciplines binnen de bouwadviessector zelf in huis hebben, kunnen wij zowel grote als ook kleine werken efficiënt oppakken.

Naast onze kennis en ervaring op bouwtechnisch gebied, hebben wij ook expertise op het gebied van energiebesparing van gebouwen. Milieu-aspecten (bodem, geluid, duurzaamheid) maken integraal onderdeel uit van het bouwproces, zo ook van onze advisering. Op het terrein van bouwkosten kunnen wij u ondersteunen door middel van het maken van kostenramingen tot en met complete inschrijfbegrotingen.

Voor begeleiding door het oerwoud van de bouwregelgeving, planologische procedures e.d kunnen wij u eveneens van dienst zijn.

Onze aanpak kenmerkt zich door een no-nonsens mentaliteit. Onze kracht is diversiteit. Dat zorgt voor veel continuïteit. We zijn laagdrempelig en wie iets vraagt, krijgt altijd antwoord.

Dus: Voor bouwadvies op maat voor elk type project, of dat nu nieuwbouw is of bestaande bouw, kunt u bij Projectburo Rijnland terecht.